2010. augusztus 17., kedd

Végső igazság

Sok ember dolgozik azon, hogy megállítsa a szegénységet, a környezetszennyezést, a túlnépesedést, a rasszizmust, a bűnözést, háborút, betegséget, és egyéb szociális problémákat, melyek az emberiséget sújtják. De a gondok végtelennek hatnak. Ez azért van, mert a problémák eredeti oka nincs megoldva.

Az Institute of Ultimate Truth (Végső Igazság Intézete) egy nonprofit szervezet, melyet olyan fiatalok alapítottak és vezetnek, akik beteltek a sok hazugsággal és csalással, amelyről emberek milliói állítják, hogy igaz. "Megsemmisítik a világot, és ellopják a jövőnket! Rosszul vagyunk a politikai vezetők, az üzletemberek, a papság, az ügyvédek és más hatalommal rendelkező emberek hazugságaitól, attól, hogy rövidtávú hasznukért cserébe eladják a jövőnket! Az összes ömlengő, dagályos, közhelyekkel teli, üres ígéret hányingert keltő! - alapítók, Institute of Ultimate Truth

Sokan a régi mítoszokban hisznek, mások a tudományos bizonyítékok mellett állnak, s ez megosztja az embereket. A vallási dogmák és mítoszok jóval azelőtt születtek, hogy az emberiség rendelkezett a modern tudomány előnyeivel. A tudomány objektívan megpróbálja felfedezni, hogyan működik az élet, a vallás szubjektívan utat mutat, hogyan éljünk harmóniában. Mindkettő ugyanazon kirakó darabjai.

A szervezet fő projektje, a Truth Contest (Igazság Verseny) célja az objektív és szubjektív oldal összekapcsolása, megtalálni és meghatározni az alap igazságot mindenben, ezáltal egyesíteni a tudományt és a vallást egy közös cél érdekében. Természetesen először az emberek igazságtalanságnak fogják gondolni. Ez majd eredményez egy bizonyos moralitást, mely az egyesült világ alapjául fog szolgálni.

Az igazság nem foglal állást, mindenki számára ugyanaz!

A fő címszó a Truth Contestnél: a végső igazság legteljesebb és legpontosabb magyarázata az emberiség történelmében. Bárki, aki nem ért egyet, javaslatot tehet. Így együtt fogunk dolgozni. Kiértékeljük, frissítjük és finomítjuk a feljegyzéseket a fő oldalon. Ez a verseny nem igazán egy vetélkedő egy győztessel, hanem egy kollektív erőfeszítés az igazság irányába. Bárki, aki részt vesz, segít megtalálni, meghatározni és terjeszteni az igazságot. Ezzel az őszinteséggel, nyitott elmékkel, az ötletek szabad cseréjével, jóakarattal, és az internet erejével meg fogjuk találni és terjeszteni az igazságot, hogy egyszer s mindenkorra megállítsuk a csalást és a hazugságokat!

További információ: www.truthcontest.com.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése